Familie

Flinke Malin og Rino.

Foto: Fotografspire

I en alder av 14 år er kamera en kul ting. Han fikk sitt eget til 14 års dagen og det har blitt brukt flittig siden..

Foto: Selvportrett

Foto: min kjære

Foto: fisket en gjedde..

Foto: Marius

Foto: Daniel

Foto: Anders på Gilhusodden

Jeg er i gang med å finne frem favorittbildene mine og vil legge de ut her. Dette er jo tross alt stedet favorittbildene mine skal deles :)

Foto: Min flotte sønn på fototur

Relaxing

Sommer...

Tankefull

Marius

Min kjære

På bilcrossløp

På tur i skogen

Dette er et av favorittbildene mine ever.. jeg har vel20-30 bilder jeg har som favoritter. Dette bildet er fra 2009, men stemningen når vi var der og hvordan Anders tuslet innover i skogen gjorde...

Gilhusodden

Om å trekke inn årer på et tidspunkt :)

Jeg har drevet med scrapping i flere år, og tilslutt hadde jeg ikke mer tid til det... Hadde en blogg hvor jeg la ut alt.. jeg avsluttet bloggen med dette bildet Temaet var å trekke inn årene.. ...

I Langesund

Drømmer om å reise

I disse dager så drømmer jeg om ferie i varme land med sol, bading og bare rett og slett fri fra jobb og hverdagens kjas og mas..

Kos med småtroll

No hands

Joachim

Klevjerhagen

Klevjerhagen

40, Sande i Vestfold

Min foto og hesteinteresse startet slik jeg husker det samtidig. Jeg tråkket mine barneben i alle ferier på Skogan i Sandefjord. Mine minner er store flotte Øvrevoll hester med meg svirende rundt alle disse med et svart lite Kodak kamera med orange plastknapp. Kameraet jeg bruker mest er Canon 1000D med 55-250 mm objektiv. Jeg har også standard 18-55 mm og et 50 mm objektiv. Kamera nr 2 er et Fujifilm finepix S5500.. lommekameraet mitt er et bittelite Olympus mju i fargen gull som tåler regn og fuktighet :)

Kategorier

Arkiv

hits